tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post3482302834914966397..comments2024-02-28T06:18:26.604-02:00Comments on Keittiökameleontti: Mustapapu & Matcha Leipä - Black Bean & Matcha Bread (gluteeniton)Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-22472753656134143002014-03-16T18:50:15.161-02:002014-03-16T18:50:15.161-02:00Googletin itsekin ensin papuleipien ohjeita, ja ky...Googletin itsekin ensin papuleipien ohjeita, ja kyllähän niitä löytyy erilaisia. Juuri söin pari palaa ja on aika mehukasta myös toisena päivänä :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-79641680334131308272014-03-16T18:49:23.756-02:002014-03-16T18:49:23.756-02:00Oletko koskaan testannut samaa reseptiä xantaanill...Oletko koskaan testannut samaa reseptiä xantaanilla ja ilman? Huomaan, etten ole riittävän perehtynyt gluteenittoman leivän hienouksiin. Varmaan vastaus löytyisi jostain :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-29220518732215921662014-03-16T18:47:57.165-02:002014-03-16T18:47:57.165-02:00Kiitos :) Kiitos :) Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-28300711675707062692014-03-16T18:46:52.888-02:002014-03-16T18:46:52.888-02:00P.S.xantaania lisään minäkin gluteenittomaan leipä...P.S.xantaania lisään minäkin gluteenittomaan leipään;:DJaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-10198408878687355492014-03-16T18:46:11.200-02:002014-03-16T18:46:11.200-02:00Olen joskus nähnyt ohjeita mustapapuleivästä ,mutt...Olen joskus nähnyt ohjeita mustapapuleivästä ,mutta tämä sinun on tosi nätti:) Ja varmaan hyväkin!Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-30799380428551463942014-03-16T14:27:41.250-02:002014-03-16T14:27:41.250-02:00Wau! Todellista silmäruokaa!Wau! Todellista silmäruokaa!Metsä Lintuhttp://www.blogger.com/profile/12384685822891461258noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-56647757994836187002014-03-16T14:27:28.897-02:002014-03-16T14:27:28.897-02:00Juu, ei kevätfiilareita niin vaan karisteta! Lehde...Juu, ei kevätfiilareita niin vaan karisteta! Lehdessäkin luki, ettei tämä mikään takatalvi ole, vaan vuodenaikaan nähden normaali keli. Maaliskuun valo on ihana.Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-60370929647003791062014-03-16T14:26:07.498-02:002014-03-16T14:26:07.498-02:00Kyllä ehdottomasti! Matcha-suklaa -marmorointi tul...Kyllä ehdottomasti! Matcha-suklaa -marmorointi tulee heti mieleen :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-87284002753877373112014-03-16T14:25:27.069-02:002014-03-16T14:25:27.069-02:00Jonkinlainen papuleipä on muodostunut melkein vakk...Jonkinlainen papuleipä on muodostunut melkein vakkariksi minulla, täyttää ja samalla saa protskuja. Xantaani tuo ymmärrykseni mukaan sitkoa ja kuohkeutta taikinaan ja purkin kyljessä luvataan sen myös rapeuttavan pintaa. Psyllium toimii mielestäni samaan tapaan, mutta lähinnä käytän sitä sidosaineena tuomaan sitkoa. Monissa gluteenittomissa leipäohjeissa käytetään molempia, mutta en itse ole testannut, mitä tapahtuu, jos jättäisi esim. tästä xantaanin pois. Uskaltaisin kokeilla kylläkin :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-9607192528344471192014-03-16T14:11:49.535-02:002014-03-16T14:11:49.535-02:00Aah, miten kaunis leipä! <3 Vaikka on lunta Tur...Aah, miten kaunis leipä! <3 Vaikka on lunta Turussakin, vihertää smoothielasissa näin lenkin jälkeen, tädää :) kevätfiilis jo ihan katossa, vaikka vähän lunta tulikin.<br><br>SannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-17623822351380129642014-03-16T11:59:09.289-02:002014-03-16T11:59:09.289-02:00Oi miten hauskan värinen leipä! Tätä ideaahan vois...Oi miten hauskan värinen leipä! Tätä ideaahan voisi soveltaa myös makeisiin juttuihin... :)Elina/Chocochili.nethttp://chocochili.net/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-11974030687679034422014-03-16T11:38:24.162-02:002014-03-16T11:38:24.162-02:00Eikä, kerrassaan upeaa keittiökemiaa jälleen! Ei i...Eikä, kerrassaan upeaa keittiökemiaa jälleen! Ei ikimaailmassa olisi tullut mieleen, että pavuilla ja matcha-jauheellakin voi tuunata leipää! Miten xantaani eroaa käyttöominaisuuksiltaan psylliumista? Muuten löytyisi kaikki ainekset, mutta ei tuota xantaania.Anni Minervahttp://www.blogger.com/profile/12085208707046080373noreply@blogger.com