tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post430324501928020056..comments2024-02-28T06:18:26.604-02:00Comments on Keittiökameleontti: Herkullinen arki: Lehtikaalia, karamelloitua porkkanaa, taatelibalsamicoaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-17501208760800430312013-04-14T04:37:47.286-02:002013-04-14T04:37:47.286-02:00Chef Jones, kiva kun löysit paikalle. Tätä saldea ...Chef Jones, kiva kun löysit paikalle. Tätä saldea voi varioida melkein loputtomiin :) Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-62506409959301211702013-04-13T19:49:06.556-02:002013-04-13T19:49:06.556-02:00vou,onpa huippu salaatti respa! Tätä pitää kokeill...vou,onpa huippu salaatti respa! Tätä pitää kokeilla kyllä. Jatkanpa sun respojen penkomista,täällä näyttää olevan kaikkee kivaa juttua :)Chef Joneshttp://www.blogger.com/profile/00967854860303193741noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-32433929937898659222013-04-13T17:37:23.591-02:002013-04-13T17:37:23.591-02:00Terttu, tein tätä viime viikolla monta kertaa ja n...Terttu, tein tätä viime viikolla monta kertaa ja nyt parin päivän jälkeen on taas vajetta :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-77790722290552064632013-04-12T03:56:52.682-02:002013-04-12T03:56:52.682-02:00Mikä mieletön salaatti! Olin myyty viimeistään kar...Mikä mieletön salaatti! Olin myyty viimeistään karamelloitujen porkkanoiden kohdalla. Täytyy kokeilla, kiitos!terttuhttp://www.blogger.com/profile/12451117423976081094noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-13447232786043809552013-04-11T17:43:10.002-02:002013-04-11T17:43:10.002-02:00Elsi, kiitos :) Vaihtoehtoni perus-espanjalaisille...Elsi, kiitos :) Vaihtoehtoni perus-espanjalaisille on luomu. Ilmankaan en osaa olla. Lehtikaalia on tooodella harvoin tarjolla, joten heti kun löysin oli pakko hamstrata. Onneksi kesää kohti ollaan mehossa ja pian puskee maasta nokkosta, vuohenputkea ja parsakaalin ystävälle peltokanankaalia :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-35342610261926199912013-04-11T17:40:35.871-02:002013-04-11T17:40:35.871-02:00Suvi, balsamico säilyy jääkaapissa hyvinkin viikon...Suvi, balsamico säilyy jääkaapissa hyvinkin viikon, itse olen säilytellyt parikin viikkoa. Tosin tahtoo huveta nopeammin. Kardemumma kikherneet olivat ihan pikaimprovisaatio, mutta sen verran hitti, että postaan niistä erikseen :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-52655733983686017542013-04-11T16:43:30.751-02:002013-04-11T16:43:30.751-02:00Herkullisen näköinen annos jälleen. Itse odotan ko...Herkullisen näköinen annos jälleen. Itse odotan kovasti kesää sekä laajempaa valikoimaa kasviksiin. Kaipaan etenkin mm. noita parsa- ja lehtikaaleja, joita meiltä päin ei löydy kuin espanjalaisia.. (niitä en halua käyttää). Oletko löytänyt talvella espanjalaisille vaihtoehtoa? Elsihttp://www.blogger.com/profile/03337242049244753574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-23103748005502727712013-04-11T11:27:16.715-02:002013-04-11T11:27:16.715-02:00Nayttaapa taas hyvalta; to-be-cooked lista sen kun...Nayttaapa taas hyvalta; to-be-cooked lista sen kun vain kasvaa :) Osaatko sanoa kuinka kauan taatelibalsamico sailyy jaakaapissa? Enta miten valmistetaan kardemummamarinoituja kik-herneita?Suvinoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-51213451538815226562013-04-11T05:24:40.148-02:002013-04-11T05:24:40.148-02:00Jael, itse rakastan balsamico-kastikkeitaja siirap...Jael, itse rakastan balsamico-kastikkeitaja siirappeja. Taatelilla tulee kiva makeus ja rakenne, eikä tarvitse keitellä kokoon. Ja lehtikaali nyt vain on aina hyvää. Tuo kuivuus ei ole kyllä hyvä juttu. Ilmasto muuttuu valitettavasti. Mutta se onkin tärekä motiivi omalle vegekokkaukselleni.Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-53398653587831267992013-04-11T05:03:17.815-02:002013-04-11T05:03:17.815-02:00Ihana salaatti ja porkkanoiden makeus korostuukin ...Ihana salaatti ja porkkanoiden makeus korostuukin lämmittäessä.Kiva taatelibalsamico;itsekin käytän paljon taateleita salaattikastikkeissa,mutten ole tainnut kokeilla tuollaisen teen kanssa,jolla on hyvin "earthy"maku.Teillä vielä talvista ja täällä helmikuu ja maaliskuu kuivimmat 50 vuoteen.....Jaelhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com