tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post5853416111370369108..comments2024-02-28T06:18:26.604-02:00Comments on Keittiökameleontti: SaksanpähkinäjuustoAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-37630269442559266702010-09-19T13:47:18.326-02:002010-09-19T13:47:18.326-02:00hertta, wautsi! Kiitos kovasti :)Ent-tu, tämä on t...hertta, wautsi! Kiitos kovasti :)<br><br>Ent-tu, tämä on tosiaan vähän erilainen kuin monen pähkinäjuustot. Mut hyvä omasta mielestäni ja kypsyttäessä vaan paranee.Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-88704791648087874642010-09-18T15:39:01.934-02:002010-09-18T15:39:01.934-02:00Onpas kiva ja erilainen ohje! Kyl kelpais. <3Onpas kiva ja erilainen ohje! Kyl kelpais. <3Ent-tuhttp://abc.vuodatus.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-50678820270437305652010-09-18T04:15:14.235-02:002010-09-18T04:15:14.235-02:00Blogissamme on sinulle tunnustus!Blogissamme on sinulle tunnustus!herttahttp://www.blogger.com/profile/13235930268178136732noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-26288052401083520592010-09-17T11:51:34.167-02:002010-09-17T11:51:34.167-02:00Katja, mulla oli sekä siivilä että harso sen pääll...Katja, mulla oli sekä siivilä että harso sen päällä. Tein eilen kräkkereitä punajuurikuidusta ja tattariniduista. Suosittelen! Tattari on parasta.Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-40713534342791684472010-09-17T10:34:24.112-02:002010-09-17T10:34:24.112-02:00Kuulostaa ja näyttää hyvälle! Olen tehnyt vain ker...Kuulostaa ja näyttää hyvälle! Olen tehnyt vain kerran macadamiajuustoa, siitä tuli ihan hyvää. Pitäisikin kokeilla casheweista, veikkaan että se maistuisi mulle paremmin. Oliko sulla tuossa kuvassa harson tilalla siivilä? Minä ajattelin tänään tehdä kräkkereitä idätetystä tattarista, katsotaan mitä tulee :)Katjahttp://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-3111021271978806672010-09-17T08:40:34.304-02:002010-09-17T08:40:34.304-02:00Yaelian, koen myös, että ko. kirja ei enää pitempä...Yaelian, koen myös, että ko. kirja ei enää pitempään raakailua harrastaneelle tarjoa varsinaisesti uutta mutta rohkaisee varmasti monia aloittelevia kokeilemaan. Visuaalinen ilme inspiroi minuakin :)Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-66938770125092574052010-09-17T05:25:26.211-02:002010-09-17T05:25:26.211-02:00Teen pähkinäjuustoa tosi usein,mutta aina cashewpä...Teen pähkinäjuustoa tosi usein,mutta aina cashewpähkinöillä (paitsi kerran parapähkinöillä),mutta tosiaankin voisi joskus kokeilla muitakin pähkinöitä tuohon tarkoitukseen.Tätä tulenkin kokeilemaan-<br>Sain eilen sen tilaamani raw food-kirjan,jonka ostin postauksesi innoittamanal.Ei kauheasti uudista varsinaisesti,mutta ihanan visuaalinen kirja,ja juuri sellainen,jonka voi näyttää jollekink,jos haluaa kertoa enemmän raw foodista.Yaelianhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.com