tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post6444358848585891033..comments2024-02-28T06:18:26.604-02:00Comments on Keittiökameleontti: Että tällaiset kahvikekkerit...Anonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-62237097355235098622013-10-06T11:32:42.434-02:002013-10-06T11:32:42.434-02:00Noin kuusi pikku leivosta :)Noin kuusi pikku leivosta :)Outi Rinnehttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-42710551073008418932013-10-06T11:04:33.784-02:002013-10-06T11:04:33.784-02:00Kuinka monta leivosta ohjeesta tulee?Kuinka monta leivosta ohjeesta tulee?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-81025238169256935982010-05-31T12:36:11.853-02:002010-05-31T12:36:11.853-02:00Hanna K, massa on ok. Omani on aika vaahtomaista, ...Hanna K, massa on ok. Omani on aika vaahtomaista, mutta samaa tarkoitan.Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-15702886409939066332010-05-31T12:24:28.162-02:002010-05-31T12:24:28.162-02:00Nuo näyttävät ja kuulostavat niin hyviltä, et vesi...Nuo näyttävät ja kuulostavat niin hyviltä, et vesi herahti kielelle välittömästi. :) Yks kysymys vain: mantelimaidon vaahto? Oon tehnyt kyllä mantelimaitoa, mut mulla jää siitä yli vain sellaista massaa. Kuoritko siis jotenkin pinnalta vaahtoa ennen siivilöintiä vai kui?Hanna Khttp://www.blogger.com/profile/03770810831816880841noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-38578745731689083122010-05-29T10:44:11.090-02:002010-05-29T10:44:11.090-02:00Yaelian, Hih kiitos! Sä olitkin nopea huomaamaan :...Yaelian, Hih kiitos! Sä olitkin nopea huomaamaan :)Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-7662282205884866272010-05-29T07:57:40.332-02:002010-05-29T07:57:40.332-02:00Hieno uusi bannerikuva! Vaikka se edellinenkin oli...Hieno uusi bannerikuva! Vaikka se edellinenkin oli ihan mahtava.Yaelianhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-19487552272113733132010-05-27T11:08:05.096-02:002010-05-27T11:08:05.096-02:00Katja, joo ja varsinkin näin tihkusateisena iltapä...Katja, joo ja varsinkin näin tihkusateisena iltapäivänä pikku herkkuhetki ei olis pahitteeksi :)<br><br>Yaelian, mulperit ovat kuivattuja, mutta ihania sellaisinakin. Tuoreitahan täältä ei saa, mutta noita kuivattuja jo jostain. Mulperipuun ottaisin minäkin omalle pihalleni...Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-15954471692000423772010-05-27T11:04:13.338-02:002010-05-27T11:04:13.338-02:00Kirjoitin tänne aamulla kommentin joka on näköjään...Kirjoitin tänne aamulla kommentin joka on näköjään haihtunut blogiavaruuteen eli uusi yritys.<br>Tosi namin näköisiä herkkuleivoksia.Ovatko nuo mulperit tuoreita? Siis kiva jos niitä saa Suomesta! Täällähän monella on mulperipuu pihallaan.Yaelianhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-7588213888546390442010-05-27T10:35:50.568-02:002010-05-27T10:35:50.568-02:00Loksahti suu auki ja herkkuhammasta alkoi kolottam...Loksahti suu auki ja herkkuhammasta alkoi kolottamaan :DKatjahttp://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-36982871955574259152010-05-27T06:37:48.292-02:002010-05-27T06:37:48.292-02:00See, nyt heitit hyvän kysymyksen. Olen huomannut, ...See, nyt heitit hyvän kysymyksen. Olen huomannut, että monet raw foodiet vierastavat maapähkinää ja mainitsevat syyksi niiden mahdollisesti sisältämät toksiinit. Onkin totta, että raaoista maapähkinöistä on löydetty homesienten muodostamia alfatoksiineja. Tätä voi yrittää välttää ostamalla mahdollisimma tuoreita ja oikein varastoituja pähkinöitä. Mutta mistä senkin sitten tietää... Tulli kyllä testaa pähkinäerien alfatoksiinipitoisuuksia ja epäilyttävältä näyttävät tai maistuvat pähkinät tulee aina heittää pois (koskee ihan kaikkia pähkinöitä). Itse kuitenkin ja kaikesta huolimatta kyllä maapähkinää käytän, liotettuna ja kuorittuna. Kokeilin sitä joskus vaalessa makeassa taikinassa, mutta maku oli aika voimasa ja omasta mielestäni vähän tympeä. Voisin kuitenkin kuvitella esim. suklaisissa jutuissa sen toimivan paremmin. Suolaisissa ruoissa olen sitä käyttänyt useammin mm. tomaattiin ja muihin voimakkaisiin makuihin yhdistettynä. Maapähkinähän on oikeastaa palkokasvi, kuten soijakin. Mutta kannattaa siis kokeilla kuitenkin. Ehkä kehittelet jonkin upean uuden hittituotteen ;DOkriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-88664587973466723542010-05-27T05:51:15.262-02:002010-05-27T05:51:15.262-02:00Niin kauniita - pakko olla herkkua sisältäkin! Tul...Niin kauniita - pakko olla herkkua sisältäkin! <br><br>Tuli mieleeni, ennen kuin kokeilen itse, oletko kokeillut maapähkinää noissa kakkupohjissa koskaan? Se on ainoa pähkinä, jolle lapseni ei ole allerginen. Tietenkin juuri se, jonka maku ja rakenne eivät ole niin hienostuneita kuin nuo tyypillisemmin käytettävät :)Seehttp://www.blogger.com/profile/03916890724607938325noreply@blogger.com