tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post7947123228141444566..comments2024-02-28T06:18:26.604-02:00Comments on Keittiökameleontti: Supereita lautasellaAnonymoushttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-435362901867770602010-12-02T07:00:35.093-02:002010-12-02T07:00:35.093-02:00Moi asustelen niinkin sivistyneessä maassa kuin En...Moi asustelen niinkin sivistyneessä maassa kuin Enkkulassa, mutta tää on kaikin puolin takapajula, mitä tulee ruokaan. Itse asiassa me ei enää käydä ravintoloissa koskaan, kun niiden ruoka on niin kamalaa. Teen kaiken ihan ite. Ja kiinnostus sen kun kasvaa. Tuun käväisemään Suomessa piakkoin.... mietin jos ostaisin noita sieltä. Mikä olis hyvä paikka joko Hesan keskustassa tai sit Tikkurilassa? Mulla ei oo paljon aikaa, joten en ehdi tehdä kuin täsmäiskuja tiettyihin paikkoihin. Kiitos hirveesti, Okriina, että vastasit.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-20687123703933215722010-12-01T18:14:49.849-02:002010-12-01T18:14:49.849-02:00Anonyymi, mesquite-jauhetta käytetään mm. Meksikos...Anonyymi, mesquite-jauhetta käytetään mm. Meksikossa. Sitä saadaan jauhamala pensasmaisen puun tuottamia palkohedelmiä. Maku on makea ja hedelmäinen. Missä päin asustelet? Jos speltti on outo asia, niin luultavasti myös monet ns. eksoottisemmatkin superruuat. Netistä löytyy paljon tietoa superfoodeista ihan googlaamalla. Jos superit ovat uusia tuttavuuksia, kokeilisin ensin goji-marjoja ja raakakaakaota. Myös maca ja levävalmisteet, kuten spirulina tai chlorella ovat kokeilemisen arvoisia esim. kuuriluontoisesti.Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-86407101414651306172010-12-01T11:57:20.869-02:002010-12-01T11:57:20.869-02:00Heippa, selailin näitä vanhoja postauksia ja kun o...Heippa, selailin näitä vanhoja postauksia ja kun olen täysin tietämätön näistä monista hienouksista niin kysyn, mikä kumma on esim tuo mesquite-jauhe? Onko tuo suomennettu nimi? Asun ulkomailla ja haluaisin alkaa vähän täydentää kaappiani hyväksi koetuilla erikoisuuksilla... Mitä Chiot ovat? Kun menen kyselemään täällä kaupoista, myyjät vain pyörittelevät päätään (niin kävi jopa luontaistuotekaupassa, kun kyselin spelt-hiutaleita, eivät olleet ikinä kuulleetkaan!)Siksi olisi kiva löytää vähän tietoa mitä ne ovat. Mitä suosittelisit ostamaan ihan ekaksi näistä sun supereista?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-14689669568587080312010-06-05T14:06:44.613-02:002010-06-05T14:06:44.613-02:00Katja, viilipostaus on työnalla. Vaatii vielä pien...Katja, viilipostaus on työnalla. Vaatii vielä pientä kehittelyä :) Chioja olen popsinut ihan sellaisenaankin. Aika kiva on esim, kun dippailee banaania tai päärynäviipaleita siemeniin. Myös salaatin päälle olen ripotellut. Sitten vaan vinkkinä, että ne vaan tarttuu hammasväleihin... Siitepölystä en ensin ollut erityisen vaikuttunut, mutta sitten aamu-smoothiet vaan alkoi vaatia sitä.Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-20988434030120868462010-06-05T09:16:42.347-02:002010-06-05T09:16:42.347-02:00Parapähkinäviilin ohjetta vaaditaan!! Tuossa kuvas...Parapähkinäviilin ohjetta vaaditaan!! Tuossa kuvassa pähkinäkookosjugen kanssa on chia-siemeniä, oletko liottanut ne ensin vai voiko niitä popsia suoraan pussista? Minä olen aina tehnyt hyytelöä ekaksi. Siitepölyä en ole vielä kokeillut, se kyllä kiinnostaisi :)Katjahttp://www.blogger.com/profile/05370556886892358574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-50350642433523305362010-06-04T18:13:04.517-02:002010-06-04T18:13:04.517-02:00Pellon pientareella, kiitos! No ehkä ruokavieraaks...Pellon pientareella, kiitos! No ehkä ruokavieraaksi kuitenkin :)<br><br>Yaelian, onhan sitä tosiaan tullut popsittua ihan tietämättäkin supereita jo kauan ennenkuin sellaisista alettiin puhua mitään. Näitä kotimaisia mustikkaa, nokkosta ja kumppaneita siis. Mulperit kelpaisivat kyllä minulle myös!Okriinahttp://www.blogger.com/profile/00389767883452521112noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-71955176464105170022010-06-04T14:12:17.957-02:002010-06-04T14:12:17.957-02:00Hyvä ja mielenkiintoinen postaus! Aika paljon samo...Hyvä ja mielenkiintoinen postaus! Aika paljon samoja aineksia käytän;tosin maca ei tänne ole vielä rantautunut,samoin kuin ei lucumakaan.Mutta varmaan jossain vaiheessa nekin tulevat.Mulperinmarjoja olin popsinut välillä aina silloin tällöin suoraan puusta,ennenkuin tajusin,että niissäkin taitaa olla vähän superia. Chiat ovat mullakin osoittautuneet suosikiksi!Yaelianhttp://www.blogger.com/profile/12807233749131057341noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4336218321325743065.post-27401942631206048022010-06-04T13:11:25.306-02:002010-06-04T13:11:25.306-02:00Täällä ollaan ja loppuun asti luettiin! ;) Hyvä ja...Täällä ollaan ja loppuun asti luettiin! ;) Hyvä ja mielenkiintoinen postaus, kiitos! Ja tosi paljon uusia ideoita ja reseptejä, kiitos! Saanko muuttaa pöytänne alle ruokavarkaaksi...?Pellon pientareellahttp://www.blogger.com/profile/00419804844479964630noreply@blogger.com