Lempi-designin takaa löytyy ystäväni Elina, jonka tuore sisustusompeluun ja suunnitteluun erikoistunut yritys valmistaa keittiö- ja sisustustekstiilejä sekä pieninä sarjoina että tilaustöinä ja uniikkituotteina. Olen esimerkiksi jo jonkin aikaa pähkäillyt, mistä voisin hankkia tyylikkäät ja napakasti istuvat suojapäälliset ruokapöydän tuoleihin ja freesata pikkuvaivalla kodin ilmettä. Elinalta voi tilata juuri tämän tapaisia töitä. Tai käy kurkkaamassa Elinan verkkopuotiin, josta löytyy vähän maistiaisia uutuustuotteista.
Tärkein syy siihen, miksi haluan nostaa Lempi-tuotteita tässä esiin on kuitenkin se, että tuotesuunnittelussa keskeistä on ympäristöystävällisyys. Kaikki Lempi-designin materiaalit ovat luonnon- tai kierrätysmateriaaleja, kuten kangasvalmistajien hukkapaloja. Hävikkiähän ei synny pelkästään kettiössä... Siitä huolimatta tuotteet ovat suorastaan ylellisen tuntuisia ja laadukkaita. Esimerkiksi pellava on materiaalina keittiöpyyhkeiden aatelia. Imukykyistä, kestävää ja rakastaa tulla käytetyksi.
Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa BAMBOO-sarjan laatupyyhe omaksesi! Jätä kommenttilootaan viestiä siitä, miten Keittiökameleontti on sinua parhaiten palvellut ja mielelläni otan myös toiveita ja kehitysideoita vastaan. Jos et vielä ole Keittiksen lukija, nyt on hyvä tilaisuus liittyä joukkoon ja käydä tykkäämässä Keittiökameleontista myös Facebookissa. Juhla-arvonta päättyy, kun lukijoiden raja ylittää 250 tai viimeistään vuorokauden kääntyessä 2.2.2013 puolelle. Synttäripäivänä julistan sitten voittajan, joka saa valita itselleen joko luonnonvalkoisen tai vihertävän pyyhkeen. Onnea kisaan!
Lopuksi vielä tietoa pyyhkeestä Elinan sanoin:
BAMBOO-kuosi on saanut inspiraation monen vuoden kiinnostuksesta japanilaiseen kulttuuriin ja taiteeseen. Se on pelkistetyn moderni ja samalla aikaa kestävä, samalla tavoin kuin bambusta valmistetut tuotteetkin. Bambu kuvaa myös LEMPI DESIGNIN arvoja, kestävää kehitystä ja luonnonmukaisuutta. Tuotteissa on pyritty korkealaatuisuuteen ja harmoniaan, jonka vuoksi ne on helppo yhdistää sisustukseen. Pellava on 100% ranskalaista pellavaa (Ranskassa on pitkä perinne laatupellavan valmistamiseen) ja painokuosi on painettu vesipohjaisilla väreillä. Tämän vuoksi painojälki miltein sulautuu kankaaseen.Tuotteelle suositellaan 40 asteen konepesua. Välttääkseen pellavalle ominaisen rypistämisen, kannattaa tasokuivata pyyhe ja rullata säilytykseen. Monet arvopellavaliinatkin kannattaa kuivata näin.
Ihanat pyyhkeet ja onnittelut 4-vuotiaalle;muistan kun löysin blogisi,tai oliko se niin että sinä löysit minun ensin ja sitten minä sinun;D
VastaaPoistaOnnea Keittiökameleontille! Olen saanut blogin kautta aimo annoksen uusia ideoita, muuttanut ruokavalioni kasvisvoittoiseksi ja tietenkin inspiroitunut kursseistasi :-)
VastaaPoistaOikein paljon onnea myös jatkossakin!
Paljon onnea ihanalle Keittiökameleontille! Suotta et kehu Elinan LempiDesign -tuotteita. Olen jo uusien räätälöityjen tuolinpäällysten ja kauniin sisutustyynyn onnellinen omistaja.
VastaaPoistaPaljon onnea inspiroivalle Keittiökameleontille! Paljon inspiraatiota kasvisten käyttöön, ja ne kauniit kuvat! terv. ingrid
VastaaPoistaOnnea ihanainen Keittiökameleontti! Blogista on ollut hurjasti hyötyä erityisesti raakaravintoon siirtyessäni, mutta myös vegaanipuolelta on tullut monenmoista inspiraatiota omaan keittiöön. Se Evitan puolella pitämäsi raakaa arkiruokaa -tempaus oli erityismainintojen arvoinen!
VastaaPoistaPum pam, ilotuksia Keittiökameleontille! Mielikuvituksesi ei lakkaa hämmentämästä minua koskaan :)
VastaaPoistaherkullisia ohjeita jokapäiväiseen lueskeluun mitä parhainta viihdettä! :)
VastaaPoistax_unrated at hotmail.com
Hyvä Outi :) Kivasti postattu Elinan tuotteista. Iloista alkavaa viikkoa!
VastaaPoistaTerkuin Merja
Kyllä se on tuo yleinen inspiroivuus ja eritoten avokadorisotto (vaikka Jolien puolella olikin)!
VastaaPoistaParasta antia on ehdottomasti asenteesi - Lempeys ja kannustavuus.
VastaaPoistaPaljon onnea Keittiökameleontille! Olen saanut paljon uusia ideoita ja inspiraatiota blogistasi, ja ruokavalioni on muuttunut enemmän raakaruokaan. riannsa@gmail.com
VastaaPoistaOnnea Keittiökameleontille! Olen saanut täältä paljon ideoita, innostusta, ja ennen kaikkea onnistuneita ja herkullisia makuelämyksiä.
VastaaPoistaJatketaan tätä Lempeys-teemaa tässäkin blogissa.Suhaan eri blogeissasi ja ennenkaikkea ne tuovat iloa,syvyyttä,ajattelemisen aiheita elämään.Niin ja välillä myös kokkauskokeiluja:osa siirtyy lemppariosastolle,osasta tulee keittiökatastrofeja(my mistakes).Be the light!
VastaaPoistaOnnea blogille ja kiitos kaikista hienoista ideoista jotka ovat rikastuttaneet ruokalistaamme!
VastaaPoistaTämä on todella inspiroiva hyvän mielen blogi! Ja niin kivoja ideoita raakaruokailuun ja lämpimiinkin kasvisruokiin. Kiitos niistä:) anna.plysjuk@utu.fi
VastaaPoistaOnnea keittiökameleontille! <3
VastaaPoistaMinä olen käynyt kurkkimassa täällä silloin tällöin herkullisia kuvia ja reseptejä inspiraatiota löytääkseni. :)
Onnellista alkanutta vuotta!
-Kati-
Ihanat ja inspiroivat reseptit. Onnea Keittiökameleontille!
VastaaPoista-riitta-
Paljon Onnea Keittiökameleontti!
VastaaPoistaKiitos ihanasta blogistasi. ÄLÄ vaan lopeta pitkään aikaan.
-Sanna-
Onnea:) Täällä tulee aina niin onnelliseksi:)
VastaaPoistaPaljon onnea! Blogisi on oikea inspiraatioiden aarreaitta! Olen myös saanut paljon kaipaamaani tietoa puhtaammasta, ekologisemmasta ja kaikin puolin terveellisemmästä ruokavaliosta!
VastaaPoistaElsa elsa_mia_matilda@hotmail.com
Kiitos tästä ihanasta blogista, josta on itse asiassa tullut yksi suosikkiblogeistani. Raakaravinto ei ollut minulle täysin vierasta kun tänne ensimmäisen kerran eksyin, mutta sinun ansiosta se on noussut ihan uudelle levelille. Selkeitä ohjeita täydentävät ihanat kuvat. Jatka samaan malliin!
VastaaPoistaBlogistasi olen saanut paljon ideoita ruuanlaittoon. Olen ollut kasvissyöjä jo pitkään, mutta muun muassa sinun blogisi kautta olen tutustunut raakaruokailuun. Tykkään kovasti blogistasi, toivottavasti sen toiminta jatkuu vielä pitkään :)
VastaaPoistapaula_lennon@hotmail.com
Oi, miten ihana ja käytännöllinen arvontavoitto :) Käyn täällä kurkkimassa gluteenittomia ja maidottomia ruokia. Ihaninta on, jos löytyy vieraille kelpaavia herkkuja!
VastaaPoistaOnnea neljävuotiaalle !
VastaaPoistaKeittiökameleontista olen löytänyt monen monta lempparireseptikseni muodostunutta ohjetta, kuten papaijakastikkeen ohjeen salaatille!
Keittiökameleontti on palvellut parhaiten monellakin tapaa :) innovatiivinen ote kokkaamiseen <3 ja positiivinen elämänasenne. hyvä kiertää todellakin!
VastaaPoistaIdeoita: teemaviikot! Evitan puolella sulla oli jälkkärit ainakin.
Ihastuin ihaniin vegeruokiiin
VastaaPoistaOnnea ihanalle blogille, ja palkintokin on hieno! Olen saanut täältä useitakin hyviä leivontareseptejä, jotka on kaikki vielä onnistuneetkin.
VastaaPoista-Aada-
aho_immonen@hotmail.com
Onnea 4-vuotiaalle! Reseptit ovat saaneet ainakin minut koukuttumaan blogiisi! Ja aivan ihana tuo keltainen pyyhe! Sellaisen kun saisi pian valmistuvaan uuteen keittiöön..
VastaaPoistaLöysin tänään blogisi. Mahtavia reseptejä ja herkullisia kuvia. Otan heti ainakin tattarinäkkärin testaukseen, kunhan vilja-allerginen poikani on testannut vielä muutaman muun siihen tulevan ainesosan. Kiva huomata, että hänen ruokarajoitteensa (viljat ja maito) eivät olekaan rajoitteita vaan ne ohjaavat perhettä ihan uusien makunautintojen pariin!
VastaaPoistaOnnea 4-vuotiaasta blogista! Mielenkiintoisia postauksia, kauniita kuvia ja inspiroivia reseptejä! :)
VastaaPoistaInspiroivat vegereseptit, leppoisa asenne sekä tyylikäs ulkoasu saavat multa tykkäyksiä!
VastaaPoistaOnnittelut minunkin puolesta ! Itse etsin Keittiökameleontista kivoja vegaanisia raakareseptejä : tavoite olisi jonain päivänä siirtyä kokonaan raakaravintoon.
VastaaPoistaToivoisin kai lähinnä helppoja reseptejä joihin ei tarvitsisi kauheasti harvinaisia ainesosia tai laitteita (kuivuri...) ja vaivannäköä, tosin ymmärrän kyllä että laadun eteen pitää vähän panostaa.
Odotan innolla myös keittokirjaasi :)
Upeaa Outi! En kyllä olis silloin San Diegossa uskonut millaisia suunnitelmia sulla oli...
VastaaPoistaBlogistasi saa mahtavia ohjeita terveellisempään herkutteluun, tosin, ikävä kyllä, monet ohjeista on jääneet kokeilematta joko niiden näennäisen vaivalloisuuden tai raaka-aineiden puuttumisen takia ;) Silti kuvia näistä herkuista jaksan ihailla ja juttusi ovat hyvin kirjoitettu!
VastaaPoistatän blogin ansiosta kiinnostuin raakaravinnosta ja muutenkin terveellisemmästä, vähemmän prosessoidusta ruoasta. oon saanut täältä myös inspiraatiota ruokakuviin :-)
VastaaPoista