Tänään vietettiin Helsinki-päivää mutta meillä olikin karkkipäivä.
Tehtailin sata pikku pussia metsän antimien inspiroimia makeita.
Mureaa kuusenkerkkätoffeeta ja
ruususia puolukkanekkuja.
On se karkkimaakarin homma aika aistikylläistä. Keittiön sakeita karamellihuuruja en nyt saa valitettavasti tähän välitettyä.
Pussitusvaihe Kameleontin karkkipajassa. Puolivälin jälkeen homma alkoi käydä jo liikemeditaatiosta.
Nää oli nyt vaan luomua. Ens kerralla keittelen veikeän vegaanisen kinuskin. Sit saatte reseptiä, jos tulee hyvä.
Vapise Fazer, Candy Chameleon on herännyt!
Oi mitä herkkuja ja mikä määrä noita:-) minne menivät? Ihanan näköoinen toffee,olen tehnyt vegaanista toffeeta kokoskermasta.
VastaaPoistaNo, oli siinä vähän näpräämistä :) Yhden luontoyrittäjä-ystäväni tilaisuuteen menivät.
PoistaMelkoista aistitulitusta kyllä :)
VastaaPoista:)
PoistaVoi miten herttaisen näköisiä! Kylläpä sinulla on ollut käsityötä kerrassaan:)
VastaaPoistaKeittiökäsityöt onkin niitä parhaita. Palautettakin ennätin jo saada. Kuusenkerkkä-toffee sai erityisesti ylistystä :)
Poista