Sivut

tiistai 1. maaliskuuta 2011

Varaslähtö laskiaiseen





No, omppuhan se siinä valeasussa :)


Maustoin kanelilla ja kardemummalla, ripauksella laatusuollaa ja makeutin palmusokerilla. Pehmittelin kuivurissa muutaman tunnin.



Täytin taatelimarsipaanilla ja...



...vaniljaisella cashew-kermalla.


Mums!

19 kommenttia:

  1. Hahahaa! Onpa kerrassaan mukavan kekseliäs ohje =D.

    VastaaPoista
  2. Aivan loistava! Näitä teen sunnutaina! Kuivuria en kyllä omista, mutta eiköhän tässä jotain sijaistoimenpidettä keksitä... (:

    VastaaPoista
  3. Uuh, näyttää hyvältä! Mutta miten tehdään taatelimarsipaani? :)

    VastaaPoista
  4. Ihana idea;)Taatelimarsipaani? Taatelia ja mantelia,oletan?

    VastaaPoista
  5. Ihana! Mun eka ajatus oli, että ootko tosiaan _paistanut_ pullaa :D

    VastaaPoista
  6. Hahaha, ihanaa Okriina! Juuri mietin tänään raakalaskiaispullia kun mussutin sitä ihan oikeaa versiota töissä ja sain vatsaturvotuksen (no ylläri!). Ihanan sileältä näyttää sun cashewkerma! Itse en meinaa saada täysin sileäksi ilman Vita Mixiä!

    VastaaPoista
  7. Heh, kiitti kaikille kommenteista :) Ompusta on moneksi! Pari huomiota vielä. Eli uunikuivatustakin voi käyttää. Kuivattelin omaani n. 4 t.
    Jätin omenan alapuoliskon vaaleaksi, ja yläosan värjäsin kanelilla. Seuraavalla kerralla käytän makeutukseen hunajaa, levittyy tasaisemmin. Taaterimarsipaani on, kuten jo hoksasittekin, pehmeitä Medjou-taateleita + mantelijauhetta, vähän omppusosetta. Ja kyllä, Vitamix on tämän cashew-kerman salaisuus. Mutta ihan hyvää syntyy muillakin, kun vaan jaksaa myllyttää.

    VastaaPoista
  8. Vau! Olen tässä kans kehitellyt mielessäni raakalaskiaispullia (vadelmasellaisia, muunlaisina en syö tavallisiakaan :)) mutta se itse pulla on ollut vielä mysteeri - omppuhan on mainio keksintö :)

    VastaaPoista
  9. Hahhaa! Luulin menneeni väärään blogiin, kun näin kuvan. Huippu!

    VastaaPoista
  10. Täällä on jo uudet pullat uun...siis kuivurissa :D Gala-omput on olleet voittajia.

    VastaaPoista
  11. Ooh! Mahtavia, nerokas keskintö! Huomenna kauppaan hakemaan tarvikkeita noihin herkkuihin ;D Kiitos!

    VastaaPoista
  12. Vau! Näitä pitää kyllä tehdä

    VastaaPoista
  13. Onpas ihana ohje ja helppo toteuttaa! Nam:)

    VastaaPoista
  14. Kaisu, aion kyllä kokeilla sunkin versiota :)

    VastaaPoista