tiistai 26. maaliskuuta 2013

Sinne se meni... mutta pian tulossa!

No niin, nyt on tullut se kauan kaivattu ja hieman pelolla odotettu hetki, jolloin lapsi lensi pesästä... Kirjavauvani nimittäin!

Nyt ei enää tsekata "vielä viimeistä kertaa" yhtään reseptiä, kuvien järjestystä tai pilkun paikkaa. On vain päästettävä irti, ja todettava, että homma ei ole enää minun käsissäni. Lopusta huolehtivat painokoneet - gulp!

Hiukan ristiriitaisin tuntein odotan muodonmuutosta biteistä ja pikseleistä käsin kosketeltavaksi painotuotteeksi. Samaan aikaan jännittää ja vähän huolestuttaakin, millainen siitä loppujen lopuksi tuli. Mutta samaan aikaan tunnen suurta helpotusta, keveyttä ja iloa, sillä vihdoin urakka on takana päin ja viimeisin versio taitosta näytti iloiselta, raikkaalta ja... no, herkulliselta :)

Jos kaikki menee nappiin kirja ilmestyy 15.4. Eli vielä pitää malttaa odottaa hetkinen. Mutta mutta... minulla on jo tässä vaiheessa varattuna teille pieni yllätys!


Eli raakaruoka-aikaa odotellessa teillä ihanilla Keittiökameleontin lukijoilla on mahdollisuus tilata kirja ennakkoon erikoiseen Keittiökameleontti-hintaan! Virallinen ovh tulee olemaan 33 €, mutta mikäli tilaat kirjan Atenan sivuilta ennen 15.4, kirja kustantaa vain 24,50 € (+ postikulut 3,50). Ja kun muistat vielä kirjoittaa ostoskorin kampanjakoodi-kenttään KEITTIÖKAMELEONTTI, niin saat alennuksen automaattisesti.

Pääset tutustumaan kirjaan tarkemmin ja tekemään tilauksen TÄSTÄ

* Joissain ennakkotiedoissa saattaa vielä vilahtaa työnimi Keittämättä paras, mutta se on siis kuollut ja kuopattu ja täältä tulee Raakaruoka-aika!

Kansi2
Yksi kirjan lukuisista pasta-annoksista. Hetkeä ennen katoamistaan parempiin suihin....

28 kommenttia:

 1. Mahtaako kirjasta tulla eKirja-versiota? Sen olisin valmis ostamaan vaikka heti, niin olisi sitten aina mukana.

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää! Kirjan odottaminen painosta tuntuu tuskallisen pitkältä ajalta, mutta palkitsee varmasti! Taidanpa laittaa ennakkotilauksen vetämään :)

  VastaaPoista
 3. Mahtavaa Outi,paljon paljon menestystä kirjallesi:)

  VastaaPoista
 4. Jari, kiva kun kyselit e-kirja perää. Se ja joku sähköinen sovellus on myös minun toivelistallani, mutta toistaiseksi vasta suunnitelma-asteella.

  Elina, kiitos :) Odottaminen kieltämättä on hermoja rassaavaa sekin.

  Jael, kiitos!

  VastaaPoista
 5. Onnea Outi <3 <3 <3 Tätä kirjaa odotetaan Uudenmaankadulla malttamattomina!

  VastaaPoista
 6. Katja, kiitti. Ans kattoo nyt, millainen pulla sieltä uunista tulee :)

  VastaaPoista
 7. Kivaa kun olet tehnyt kirjan, mä tykkään kuitenkin perinteisestä kirjasta keittiössä. Yleensä meillä netti tökkii silloin kun olisi tärkeetä päästä sinne, kirjan kanssa ei käy niin. Täällä nyt sitten odotellaan uunituoretta kirjaa! Menestystä!

  VastaaPoista
 8. Helinä, kiitos! Onhan se painettu resepti aika paljon kätevämpi kokkaillessa. Omat reseptini ovat löytyvät useimmiten koneelta, mitä harmittelen melkein joka kerta...

  VastaaPoista
 9. Oikein isot onnittelut! Tilasin kirjan heti, enkä millään malttaisi odotella..

  VastaaPoista
 10. Uuuu, tää on kyllä niin huippu juttu!

  VastaaPoista
 11. Paula ja Anni, kiitos! Vähän jännityksen sekaisin tuntein täälläkin odotellaan... :)

  VastaaPoista
 12. Onnittelut, Outi! Hieno, hieno saavutus. Kyllä tämä lapsi varmasti löytää paikkansa tässä maailmassa.

  VastaaPoista
 13. Onnea! :) Käyn ehdottomasti tekemässä tilauksen :)

  VastaaPoista
 14. Moi, jos kirjan tilaa nyt, milloinkohan se tulee? Toukokuussa muutto edessä niin siksi mietin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anonyymi, kirja pitäisi ilmestyä huhtikuun aikana (virallinen päivämäärä on 15.4) ja ennakkotilaukset lähtevät saamani tiedon mukaan heti matkaan.

   Poista
 15. Onnittelut! Kuulostaa varsin tervetulleelta ja toivottavasti ruokapöytiä monipuolistavalta kirjalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Malitsu, kiitos! Ja sitä monipuolisuutta olen juuri ajatellut, sillä kaikenlainen kokkaus on kivaa :)

   Poista
 16. Tänään kilahti postiluukusta yllättäin tämä ilostuttava ihana kirjanen! Ensimmäinen keittokirjani! :O Ensisilmäyksellä syötävän hyvän näköisiä kuvia, hauska rakenne ja herkullisia reseptejä, sekä jo blogin kautta tutuksi tulleita ja hyviksi havaittuja, että uusia, huokuttelevilta vaikuttavia. Ei jää kirjahyllyyn pölyttymään tämä opus!

  VastaaPoista
 17. Hanna, olen otettu, että valitsit ensimmäiseksi keittokirjaksesi Raakaruoka-ajan!. Ja toivottavasti sivut kuluvat käppyrälle :)

  VastaaPoista
 18. Hei,
  kyselisin, että onko kirjan ruuat kasvisruokailijalle sopivia, jopa vegaanisia?
  - miia

  VastaaPoista
 19. Miia, kiitos kysymyksestäsi. Kirjan ohjeet ovat täysin kasvisperäisiä hunajaa lukuunottamatta, jonka voi korvata esim. agave-siirapilla. Silloin ne ovat myös vegaanisia.

  VastaaPoista
 20. Kuinka suuri osa ohjeista on gluteenittomia? Itselläni ei ole keliakiaa,mutta gluteeni ei meinaa oikein sopia.

  VastaaPoista
 21. Niin ja edelliseen lisäyksenä se, että kiitos todella paljon, että olet jakanut näitä ohjeita ja tehnyt kirjan! Itselläni on tuottanut vaikeuksia syödä normaalin länsimaisen ruokavalion neuvojen mukaan. Välillä tuntuu, että on hirveän vaikeaa keksiä, että mitä sitä söisi ja se harmittaa. Välillä myös tuntuu, että pitääkö nyt tyytyä syömään pahamakuisempaa ruokaa kuin muut, koska vehnä ei sovi. Täällä blogissasi jakamat ohjeet ovat vaikuttaneet kuitenkin äärimmäisen herkullisilta! Kiitos viikon piristyksestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taisinkin jo ennättää vastata edelliseen kommenttiisi. Mutta siis ihana kuulla, jos olet löytänyt reseptieni joukosta mieluisia. Mielestäni jokaisella on oikeus saada hyvää ruokaa, riippumatta ruokavaliosta :)

   Poista
 22. Anonyymi, kaikki ohjeet ovat paria poikkeusta lukuunottamatta gluteenittomia :)

  VastaaPoista
 23. Kirjasi on pyörinyt mielessäni julkaisuhetkestä saakka ja nyt viimein intouduin ostamaan sen. Kiitos, todella hyvä kirja! Helpottaa arkea, kun hyviä ohjeita voi lukea perinteisesti paperilta jos ei viitsi aukaista tietokonetta :)

  VastaaPoista