tiistai 29. lokakuuta 2013

Puolukka-smoothie kaikilla mausteilla (Raw)


Tässä vain tällainen pieni päivän piristys syksyiseen ja synkään säähän. Talviaika vaihtui ja smuutikoneessa surisevat lämmittävän mausteiset herkkujuomat. Talven lähestyessä rakastun aina uudelleen puolukoihin ja smootheihinkin ne löytävät tiensä. Makeamman ystävä voi lisätä smoothien joukkoon myös banaanin, varsinkin jos tarjoilee tätä lapsille. Mutta mausteista ei kannata tinkiä. Ne ovat tämän vuodenajan juttu.

14 kommenttia:

 1. mmmaistúisi minullekin! Ihana tämä sinun viimeistelty tyylisi, niin visuaalisesti kuin makujenkin puolesta. Tykkään. Täältäkin olisi lähiaikoina puolukkaista juttua tulossa, kunhan kerkeän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paula, kiitos! Jotain uutta ilmettä tekee aina mieli kehitellä näihin blogijuttuihin :) Puolukkahullaannus on tällä hetkellä sitä luokkaa, että toivottavasti postaat oman juttusi pian :D

   Poista
 2. Oi, sivusi on silmiä hivelevän kaunis!

  Puolukka on lempimarjani ja meilläkin surautellaan aika usein puolukkajuomia. Varsinkin tänä syksynä voi surutta surautella, kun sain loisto puolukkasaaliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omenaminttu, kiitos :) Onnea puolukkasaaliista! Ise en ennättänyt marjametsään ollenkaan, mutta onneksi kotimaista puolukkaa saa hyvin. Jostain syystä puolukka maistuu nyt ennennäkemättömällä tavalla, vähän kaikessa.

   Poista
 3. Nami:) Minä taas tein tänään smoothieta mustaherukoista.Onneksi sentään saa niitä mutta puolukoita en ole nyt pitkään aikaan nähnyt pakastelaareissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jael, voisinkin kuvitella, että puolukka on niillä leveyspiireillä harvinaisempi tuttavuus. Miten on karpalon laita? Mutta mustaherukat ovat myösds kivan hapokkaita ja aromaattisia.

   Poista
 4. Ihana piristysruiske niin väriltään kuin aineksiltaan! Menee kokeiluun :) Kauniita syyspäiviä sinulle Outi!

  VastaaPoista
 5. Ihana idea laittaa noita muitakin mausteita! Pitää ehdottomasti testata :P

  VastaaPoista
 6. Tämäpä kiva yllätys :) raakaruoan blogi:) hienot kuvat muuten!

  VastaaPoista
 7. Tein smoothieta tänään ja oli tosi hyvää. Itselleni on vielä vaikea säveltää smoothieta ilman reseptiä vaikkapa esimerkiksi aamupalalle. Ehkä jossain vaiheessa oppii paremmin mitkä maut sopisivat hienosti yhteen, juuri niinkuin tässä puolukkajuomassa. Mutta yksinkertaisemmat perusohjeetkin tulevat siis joillekin tarpeeseen. :) Kiitos insproivasta blogista.

  VastaaPoista
 8. Mia, kiva kuulla että maistui :) Tämä on kyllä omakin suosikkini. Vaikka smoothie vaikuttaa periaatteessa simppeliltä asialta, on hyvän sellaisen valmistamisessa omat niksinsä siinäkin. Sen verran monta pahaa pirtelöä on tullut itsekin surautettua, että kyllä ne parhaat reseptit kannattaa panna jakoon. Oli yksinkertaisia tai ei :) Mukavaa joulun odottelua Mia!

  VastaaPoista