torstai 6. maaliskuuta 2014

Raakaruokakurssi: MieliHyvää III - kevätväsymyksen karkoitukseen!
Kahden mielen hyvinvointia käsittelevän raakaruoka-workshoppini suosio löi minut suorastaan ällikällä. Alunperin olin järjestämässä vain yhtä kurssia, mutta melkein välittömästi tuli jo toinenkin täyteen. Ja täytyy sanoa, että kurssipäivät ovat olleet poikkeuksellisen hyväntuulisia, inspiroivia ja olen itsekin ollut niiden jälkeen täynnä virtaa.


Koska kyselyjä uusista kursseista on tullut tasaiseen tahtiin päätin järjestää vielä yhden MieliHyvää -kurssin huhtikuussa: su 6.4.2014 klo 12 - 17. Teemana on nyt kevät (tietenkin :) ja erityisesti kevätväsymyksen karkoitus, mielen kirkastaminen ja aivojen notkeutus vastaanottamaan uutta kasvukautta. Kurssi sisältää luennon, inspiroivaa kokkausta sekä aisteja ruokkivan aterian. Ennakkotietoja raakaruoanlaitosta ei tarvita, vaikkakin tällä kurssilla perehdymme myös joihinkin hieman erityisempiin tekniikoihin. Kurssi siis sopii sekä aloittelijalle että kokeneemmalle kokille.


Kurssipaikkana toimii ERY:n koulutustila: Museokatu 9 C 25, Helsinki ja mukaan mahtuu max. 12 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kurssin minimi osallistujamäärä on 8 henkeä. Kurssimaksu on 98 € (sis. alv) ja sisältää opetuksen, materiaalit, yhteisen aterian sekä sähköisen tietopaketin mielen hyvinvoinnista ja raakaruoasta resepteineen. Sitovat ilmoittautumiset viim. su 23.3.2014 mennessä: okriina(at)gmail.com (Outi Rinne) Huom. 16.3 mennessä ilmoittautuneille sekä ERY:n jäsenille - 10% alennus!


4 kommenttia:

  1. Hei! Milloin kurssi järjestetään? :)

    VastaaPoista
  2. Kun näkee näitä sun kurssipostituksia, niin tekisi mieli asua Suomessa! Oletko ehkä kurssittamassa kesällä Fiskössä?

    VastaaPoista
  3. Olen kyllä, heinäkuun ekalla viikolla :)

    VastaaPoista