maanantai 7. huhtikuuta 2014

MieliHyvää - kurssi Oulussa 3.5.2014

Eilen järjestin jo kolmannen MieliHyvää -raakaruokakurssin täällä Helsingissä. Kurssi täyttyi taas ääriään myöten ja ERY:n koulutustilassa oli sutinaa, kun 12 upeaa naista kokoontui kokkaamaan ja juttelemaan hyvästä ruoasta, hyvästä olosta ja mielestä. Jaan enemmän kuin mielelläni matkan varrella keräämääni tietoa ja reseptejä kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävästä ruoasta. Suurin anti kursseilla ovat kuitenkin ihmiset Kiitos siis kaikille teille, jotka olette kevään aikana osallistuneet kursseilleni ja jakaneet omia kokemuksianne, inspiraatioita ja iloa!


Kuvat Satu Malinen, kollaasit Outi Rinne


Yleensä en ennätä näpsiä tilanteissa kuvan kuvaa, sillä tärkeämpää minulle on olla läsnä kurssilaisille ihan omana itsenäni. Tässä kuitenkin muutama Satu Malisen otos eiliseltä. Kiitos Satu!

Kiitos mahtavasta kurssista ja materiaaleista!

Ja sitten huomio Pohjois-Suomi! Suunnitteilla on historian ensimmäinen MieliHyvää -raakaruokakurssi kehä kolmosen ulkopuolella. Jos porukka saadaan kasaan, Kameleontti jättää Keittiönsä ja suuntaa kulkunsa kohti pohjoista. MieliHyvää - Oulu, mieltä ruokkiva raakaruokakurssi järjestetään la 3.5. klo 12 - 16 Oulussa, Kaijonharjun nuorisotalolla. Mukaan mahtuu n. 25 hyvän ruoan ystävää. Kurssilla valmistetaan kolmen lajin keväinen raakaruoka-ateria, puhutaan raakaruuasta ja hyvästä mielestä ja päästään maistelemeaan hyvän olon herkkuja. Kurssi kustantaa 75€ ja ilmoittautua voi tällä kertaa Oulun konttoriin Paulalle: paula.inkeri.kinnunen@gmail.com. viim. 23.4 mennessä.

Tule karistamaan kevätväsymys tiehensä!

2 kommenttia:

  1. No niin ,koneeni on korjattu ja pääsin laittamaan tämän uuden osoitteesi blogilistaani:) Hyvältä näyttää täällä:)

    VastaaPoista